Medverkat

Andra sammanhang där jag medverkat!

Aftonbladet SPELA! som gick hösten 2011 på Aftonbladet TV.

Fienden – Sveriges första kulturtidskrift om spel, där jag är skribent.

Personal & Ledarskap – medlem i redaktionsrådet. Jag brukade även recensera böcker i varje nummer. Framförallt om ledarskap, kreativitet och organisation.

Modern Psykologi – där jag recenserade böcker & webapplikationer.

One-offs

Medskapande rekrytering - som en av fem inbjudna besökte jag Katrineholms Kommun för vad man kan kalla ett litet konsultuppdrag. Uppgiften var att intervjua deras personalavdelning och enhetschefer och ge synpunkter om deras nuläge och vad som kan behövas inför framtiden. De vill ha några utomståendes ögon på sin verksamhet och få input till rekryteringen av två nya medarbetare till personalavdelningen. Ett väldigt framåt och spännande initiativ av dem, och det var väldigt kul att vara med.

Geek Girl Meetup 2013 - unconference 25-26 maj på Tekniska Muséet. Jag var moderator/konferencier på stora scenen under lördagen, vilket innebar att hålla kontakten med och presentera varje talare, samt leda frågestund efter varje talare. Se video.

Geek Girl Meetup 2011 – unconference 21-22 maj. På lördagen höll jag workshopen Hacka ditt jobbi spåret Social Business. Några som bloggat om det är Miriam OlssonMalin StromanHelen Bolander och Binero. Och nu har vi en video från tillfället!

Workshop - Hacka ditt jobb - Gisela Jönsson from Geek girl meetup on Vimeo.

 

Geek Girl Meetup 2010 – unconference den 22 & 23 maj. På söndagen höll jag följande session:

Personal Knowledge Management – vad är det och varför det
En del av att vara en geek är hungern efter ny kunskap, men hur kan vi enklast strukturera vår lärandeprocess och hur kan det hjälpa oss när vi vill dela med oss av våra tankar och idéer till andra? Gisela Jönsson är beteendevetare och konsult och delar med sig av de verktyg hon själv har haft mycket nytta av.

Samtal om 80-talisternas roll i samhället – en intervju med mig i P1, Tendens.

Panelsamtal om kreativitet på Psykoterapimässan med Ingrid Unsöld (Co-Creative) i Psykologifabrikens regi.

Panelsamtal på temat Arbetsmarknad 2.0 för Människa+, mars 2012.

Radio Speltorsk – Avsnitt #117 där jag pratar om bl.a. Sword & Sworcery. // Biowarespecial 1 & 2 – Jag och Tommy Rydling gästar Radio Speltorsk för att prata om våra bästa Biowareminnen och vad som gör Biowares spel så speciella.

SkepchickSE – medgrundare men numera insomnad medverkan. En kollektiv blogg tillsammans med ett gäng intresserade av vetenskaplig skepticism och att genomskåda pseudovetenskap.